Co chystáte? (aneb co je na cestě)
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
no hej no, pokial človek Enzo nemusí tak je to zbytočné...mne kamarat ponukal HWE Enzo v červenej (nejaka ina edicia s červenymi sedadlami), v krabici...za 40e...to je super cena (má len odlomene jedno spätné zrkadlo, ale to ma nejak netrápi)...ale ked vidim tie nepodarene predne svetlá a zlícovanie prednej a zadnej kapoty, koberčeky v interieri (enzo žiadne nemá mať) alebo leptané brzdove kotúče ked má mať carbonove brzdy + ešte nejake tie odlišnosti..tak sa proste neviem odhodlať ku kúpe, buď BBR ale žiadne iné 

modrý Mondial, pekný Mondial 

...u toho slícování - záleží na tom, na jaký kus narazíš. A brzdy leptané, nebo karbonové- to neřeším-když to máš ve vitríně, tak na první pohled nepoznáš,který je BBR a HVE. A abych dával takový peníze za BBR-to mě to auto za to opravdu nestojí  

Přesně tak Stevko.Pro mne je BBR záruka kvality a myslím ,že jsem vyhandloval poměrně příznivou cenu jinak bych do něho ani nešel.Doba kdy se jednalo o exluzívní model je už nenávratně pryč.Proti těm různým Mattelům co se dnes dají sehnat pomalu za hubičku a už je žádný ani skoro nechce si BBR svou cenu podrží,už vzhledem k výrobnímu limitu.Enzo tvarově nijak neoslní,jedná se spíš o funkční řešení,ale spolu např. s F40 představují určité milníky v produkci Ferrari.Chápej Svaťu,on má nepoměrně širší záběr a nalezne uspokojení v mnoha jiných modelech.Je to systematický sběratel zatímco já spíše nahodilý.Stevko86 píše:určite lepšie než ten šmejd od HW/HWE...a navyše bolo toto Enzo za skvelu cenu nie?
minule som videl krasne biele od BBR na predaj, ale neviem, mne sa proste to Enzo nepáči
za Iso Grifo bych se taky přimlouvalStevko86 píše:jj to je pravda, kašlú na krasne autá zo 60tych rokov...aspon by mi mohli splniť sen a spraviť konečne Iso Grifo...500 Superfast si spravím sám
...ja ten Mistral moc nemusím, ale v tej farbe vyzera minimalne zaujimavo

Jak jinak než Megane  

Naposledy upravil(a) HOPPA dne 27 lis 2013, 20:17, celkem upraveno 1 x.

Vypadá krásně, obzvlášť maska se jim moc povedla  jen škoda, že není otvírací, ale stejně mám pocit, že na mě bude čekat pod stromečkem.
 jen škoda, že není otvírací, ale stejně mám pocit, že na mě bude čekat pod stromečkem.

jen škoda, že není otvírací, ale stejně mám pocit, že na mě bude čekat pod stromečkem.

-----
-----