Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Já měl podobný problém, občas se v intersparu v HK objeví Abrex za 125,-. Koupil jsem si O1 Taxi a všechny kola deformované. Když jsem sundal podstavec, kola OK a v podstavci díry, a přitom to vypadalo jako píchlé kola. Taky jsem to zjistil až doma.
Lada
Máš naprostou pravdu, ted když koukám na fotky toho modelu, tak to vypadá na špatný podstavec a pneu ok. Nicméně jsem to jel vrátit a přivezl jsem si jiný (superb 1938) . U 40% abrexu, které tam mají je tentýž problém. Prodavačka celkem nechápala. Taky jsem to kupoval v intersparu, ale v Chebu. Modely za 129,- mají také a jsou označeny jako: abrex junior
Máš naprostou pravdu, ted když koukám na fotky toho modelu, tak to vypadá na špatný podstavec a pneu ok. Nicméně jsem to jel vrátit a přivezl jsem si jiný (superb 1938) . U 40% abrexu, které tam mají je tentýž problém. Prodavačka celkem nechápala. Taky jsem to kupoval v intersparu, ale v Chebu. Modely za 129,- mají také a jsou označeny jako: abrex junior
vypadá to asi takto

To je přesně vono, když auto sundáš jsou kola OK.
Byla to před lety špatná várka,pak už měly podstavce modelů nalepeny ovály z průhledné folie.Měnit kvůli tomu model si myslím,že je nesmysl.
Tie ovály mám len pri starej Octavii a 120-ke, používali ich teda len chvíľu.
Ale aj tak nerozumiem ako sa mäkká guma môže tak zaboriť do tvrdého plastu. To tie podstavce robili z čokolády?
Ale aj tak nerozumiem ako sa mäkká guma môže tak zaboriť do tvrdého plastu. To tie podstavce robili z čokolády?
Mozno preto, ze pneu nie su z gumy ale z makcenneho plastu. A tie zmakcovadla reaguju s plastom, teda aj s plastovym podstavcom. Takze pneu ho jednoducho rozleptaju. Zalezi na cene a kvalite materialov. Ak je dolezitejsia cena nez kvalita ... Mam modely, kedy pneu naleptali disk. Alebo sa mi jeden model polozeny na plastovom boxe don zaboril. Inak, podobny problem maju aj pneu na 110R od Nea, tak pozor, na co tie modely postavite.
Neměnil bych ten model, kdybych věděl, že jde jen o díry v podstavci. Na pohled to vypadalo na gumy, tak jsem to jel vyměnit. Kdybych počkal, tak by se mi zde dostalo odpovědi a nikam bych jezdit nemusel.keramhora píše:Byla to před lety špatná várka,pak už měly podstavce modelů nalepeny ovály z průhledné folie.Měnit kvůli tomu model si myslím,že je nesmysl.
Pokud má model vady tak nevidím žadný racionální důvod proč ho nevyměnit za "bezchybný". Přece si nenechám model s děravým podstavcem...
-
podělali na letošní S2000 světla přední.Ale třeba bude mít aspoň dobře řadičku

Ty tmavá světla tam prostě chybí

Ty tmavá světla tam prostě chybí

Rally 1:43, Dreamgarage 1:18